Meram Anaokulu

Meram Anaokulu

  • Naturel Yaşam Anaokulu
  • 7.09.2022
  • Blog
  • 1164

Konya Meram Anaokulu Kreş

Anaokulu ve Okul Öncesi programları çocuğunuzun gelişimi için hayati önem taşımaktadır. Çocuklar büyüdükçe ve geliştikçe etraflarındaki dünyaya karşı daha meraklı hale gelirler, öğrenmeye ve keşfetmeye yönelirler. Bunun bilinci ile Naturel Yaşam Anaokulunda çocuklarınız mümkün olduğu kadar çok öğrenme fırsatına maruz bırakılarak meraklarını desteklemek için materyallerle desteklenmektedirler.

Anaokulu Programı

Konya ilimizde Meram ilçesinde bulunan Naturel Yaşam Anaokulu programları, çocukların büyüme ve beyin gelişimini teşvik etmek, çocukları kendi hızlarında öğrenmeye yönlendirmek ve bir sonraki 'büyük okula' gitme adımlarına en iyi şekilde hazırlanmaları için erken çocukluk dönemindeki çocuklara büyük fırsatlar sunmaktadır.

Uzman Kadro ve Tecrübe

Naturel Yasam Anaokulunda alanında uzman çocuk gelişim ve okul öncesi öğretmenleri aracılığı ile çocuğunuzun kaliteli eğitim ve bakımı sağlanarak profesyonel olarak eğitilirler, böylece oyun temelli bir eğitim programı aracılığıyla öğrenip büyüyebilirler. Çocukların bireysel ilgilerine, gelişen becerilerine ve bireyselliklerine dayalı olarak her gün farklı eğitim programı yürütülür. Matematik, yazma ve okuma hakkında öğrenme de sınıfta pekiştirilir, böylece çocuklar temel öğrenme kavramlarını sevdirmek için erken okuryazarlık ve aritmetik becerilerine sahip olurlar.

Eğitim İçeriği

Naturel Yaşam Anaokulu sadece sayılardan fazlasını öğretir . Naturel Yaşam Anaokulunda, çocuklar kendi yaşlarındaki akranlarıyla arkadaşlık kurarak sosyal ve duygusal gelişimini desteklemektedirler. Meram ilçesinde bulunan okulumuzda çocuklarınız sağlıklı ve güçlü arkadaşlıklar kurarak olumlu sosyal davranışları kazanarak, empati, saygı ve işbirliği ile etkileşim kurma becerilerini geliştirebilmektedirler.

Anaokulu Sınıf Ortamı

Natural Yaşam Anaokulu sınıf ortamları, öğrenmelerini ve oyun oynamalarını desteklemek için teşvik edici fırsatlar sağlar. Dramatik oyun alanlarında çocuklar, gerçek yaşam deneyimlerini canlandırırken işbirliği yapmayı, iletişim kurmayı, okuryazarlık ve matematikle uğraşmayı öğrenirler. Geniş ve heyecan verici dış mekanlar ile çocuklarınız, gelişen vücut ve hareket becerilerini kontrol etmeyi ve onlara meydan okumayı öğrenirler. Anaokulu sınıf ortamları, çocukların kendi hızlarında keşfetmelerini ve öğrenmelerini destekler, bu nedenle çocukların öğrenme ve keşfetme tutkusunu teşvik etmektedir.

Meram Anaokulu Okul Öncesi Eğitim Kreş

Konumu itibarıyla Meram ve Selçuklu ilçelerinin kesişim noktasında olan kurumumuz Naturel Yaşam Anaokulu; servis hizmeti sayesinde Konya'nın tüm bölgelerinden 3-6 yaş öğrencilerimize okul öncesi eğitim vermektedir. Geniş, yeşillik bir bahçe içerisinde 3 katlı müstakil bir binaya sahip olan anaokulumuz fiziki olarak doğa içinde bir görünüme sahiptir. Müstakil bir yapı içerisinde olması da tüm olası riskleri en aza indirmektedir. Bahçesinde yeşil alanı, oyun alanları, bahçe hayvanları olan kurumumuz doğa ile bütünleşik eğitim prensibi ile hizmet vermektedir.

Konya Meram Kreş Tavsiye

Konya Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde ikamet eden öğrencilerimiz için Naturel Yaşam Anaokulu en çok tavsiye edilen okul öncesi kurumlarındandır. Meram anaokulu şeklinde nitelendirilmesi konumu itibarıyla Meram ilçesinde olmasından kaynaklanmaktadır. Yukarda detaylı bahsedilen eğitim öğretim modeli ve yapısı, fiziki şartları, uzman eğitimci kadrrosu ve tecrübesiyle Konya'da yeni bir bakış açısı ile Naturel Yaşam Anaokulu bugünün küçüğü, geleceğin büyüğü çocuklarımıza kaliteli hizmet vermektedir. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz Konya kreş tavsiyesi "Naturel Yaşam Anaokulu"na yapılır.

Konya Meram Anaokulu Sınıf Konya Meram Anaokulu Satranç
Konya Meram Anaokulu Konya Meram Anaokulu
Konya Meram Anaokulu Kazlar Bahçe Konya Meram Anaokulu Bahçe Oyun